uutiskirjeet
Yhteystiedot
Foodservices
Findus
Tuotteet
Pyreet
>
Kala-, liha- ja broileripyreet
Lue lisää
Kala-, liha- ja broileripyreet
Lue lisää
Kasvispyreet
Lue lisää
Marja- ja hedelmäpyreet
Lue lisää
Timbaalit
>
Kala-, liha- ja broileritimbaalit
Lue lisää
Kala-, liha- ja broileritimbaalit
Lue lisää
Kasvistimbaalit
Lue lisää
Muut timbaalit
Lue lisää
Miksi Special Foods
Special Foods
>
Asiakaskokemuksia Special Foodsista
>
Rakennemuutettua joulua
>
Timbaalien kuumennusohje
>
Vinkkeja rakennemuutettuun ruokavalioon
>
Ruoan rakennemuutokset
>
Vanhusten viikko 1-8.10.2023
>
Special Foods Koulutukset
>
ISS Haastattelu
>
Special Foods vähentää työvaiheiden määrää
>
Maailman Parkinson-päivää
>
Ravitsemushoito 2023
>
Helppoa keittiölle, väriä lautaselle
>
Hyödynnä pyreitä sellaisenaan kuumentamatta
>
Pienillä välipaloilla kohti parempaa ravitsemusta
>
Reseptit
Smoothiet
>
Keitot
>
Sosemainen
>
Nestemäinen
>
Pehmeä
>
Jälkiruoat
>
Vastuullisuuden polkumme
Kestävyysstrategia
>
Vastuullisuusraportti 2021
Lue lisää
Kalan ja kasvisten alkuperä
>
Kalan alkuperä
Lue lisää
Kasvisten alkuperä
Lue lisää
Miten me muutamme maailmaa
>
Työtä ilmastonmuutoksen hillitsemisen eteen
Lue lisää
Pakastetut elintarvikkeet auttavat maapalloa
Lue lisää
Kestävät työskentelytavat
Lue lisää
Kestävän tulevaisuuden innovaatiot
Lue lisää
Iloa terveellisistä ateriavalinnoista
Lue lisää
Hävikki vähenee kovalla työllä
Lue lisää
Työntekijämme
Lue lisää
Vastuullinen hankinta
>
Kasvisten vastuullinen hankinta
Lue lisää
Ruoan vastuullinen hankinta
Lue lisää
Kalan vastuullinen hankinta
Lue lisää
Hae
Toggle navigation
Timbaalien kuumennusohje
Timbaalien kuumennusohje
Special Foods
>
Miksi Special Foods
>
Timbaalien kuumennusohje
>
1. Vesi/Liemi
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN)
2. Öljy/Rasva/Kastike
Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä tai peitä timbaalit kastikkeella.
3. Lämmitys
Kuumenna kannen alla 70 °C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa pakkausohjeen mukaisesti, noin 8-12 min.
Timbaalit