Mansikkapuuro vaniljavaahdolla
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi1000 g
- Sokeri130 g
- Suola
- Grahamjauho220 g
- Tuorejuusto 16%180 g
- Vaniljakastike, vispautuva 9 %380 g
Työvaiheet
1. Kuumenna vesi
2. Lisää sokeri ja suola
3. Vatkaa jauhot joukkoon. Hauduta puuro kypsäksi.
3. Lisää pyree ja tarkista maku.
Vaniljavaahto3. Vaniljavaahto: Pehmitä tuorejuusto
3. Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja sekoita tuorejuuston kanssa.
Tarkista maku.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)172 kcal
- Energia (kJ)720 kJ
- Hiilihydraatit25,80 g
- Proteiini4,60 g
- Rasva5 g
- Tyydyttynyt rasva3,40 g