Vadelmapannacotta hyytelöllä
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Liivatelehti15 g
- Vispikerma500 g
- Vaniljasokeri10 g
- Tomusokeri100 g
- Sitruunamehu20 g
- Vadelmahyytelö
- Liivatelehti12 g
- Ruoanvalmistusvalkoviini200 g
- Tomusokeri120 g
Työvaiheet
Pannacotta
1. Sulata pyree.
2. Liota liivatelehdet pakkausohjeen mukaisesti.
3. Kiehauta muut pannacotta-ainekset.
4. Lisää liivatelehdet ja pyree massan joukkoon koko ajan sekoittaen.
5. Annostele maljoihin tai kaada vuokaan.
6. Hyydytä kylmässä niin, että pinta hyytyy.
Vadelmahyytelö
1. Liota liivatelehdet pakkausohjeen mukaisesti.
2. Kuumenna viini.
3. Lisää liivatelehdet ja pyree joukkoon koko ajan sekoittaen.
4. Kaada ohut kerros hyytelöä pannacottan pinnalle, anna hyytyä kylmässä.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1258 kJ
- Energia (kcal)301 kcal
- Hiilihydraatit27 g
- Proteiini3,60 g
- Rasva19 g
- Saturates13 g