Kala-tomaattikeitto
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi1 kg
- Tomaattipyree300 g
- Sulatejuusto, muru 23%400 g
- Kerma300 g
- Kalaliemijauhe, vähäsuolainen20 g
- Maissitärkkelys18 g
- Sokeri10 g
- Mustapippuri, jauhettu2 g
- Valkopippuri, jauhettu1 g
- Suola
Työvaiheet
- Mittaa ainekset valmistusastiaan.
- Kiehauta ja tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
Huomioitavaa
- Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
- Mikäli valmistat keiton sosemaiseen ruokavalioon, käytä maissitärkkelystä 0,03 kg/ 1 litra vettä.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)937 kJ
- Energia (kcal)301 kcal
- Hiilihydraatit8 g
- Proteiini19 g
- Rasva21 g
- Tyydyttynyt rasva12 g