Lihakeitto
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi1 kg
- Sulatejuusto, muru 23%400 g
- Kerma, kuohu 35 %200 g
- Tomaattipyree40 g
- Lihaliemijauhe vähäsuolainen20 g
- Maissitärkkelys18 g
- Sipulijauhe8 g
- Mustapippuri jauhettu2 g
- Maustepippuri jauhettu2 g
- Valkopippuri jauhettu1 g
- Suola
Työvaiheet
1. Mittaa ainekset valmistusastiaan.
2. Kiehauta ja tarkista maku.
3. Lisää tarvittaessa suolaa.
4. Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)292
- Energia (kJ)1220
- Hiilihydraatit7,90
- Proteiini15,30
- Rasva21,90
- Tyydyttynyt rasva11,90