Appelsiinilohi, sosemainen
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Appelsiiinitäysmehu400 g
- Ruokakerma 15 %400 g
- Sulatejuusto, muru 23%200 g
- Kalaliemijauhe, vähäsuolainen10 g
- Maissitärkkelys20 g
- Kurkuma4 g
- Mustapippuri2 g
- Suola
Työvaiheet
1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan.
2. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku.
Kaada kastike timbaalien päälle.
Peitä tiiviillä kannella.
Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.3. Kannen tulee olla todella tiivis.
Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1392 kJ
- Energia (kcal)333 kcal
- Hiilihydraatit12,20 g
- Proteiini17,30 g
- Rasva23,50 g
- Tyydyttynyt rasva8,40 g