Bolognese-kastike

Bolognese-kastike

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. Kiehauta kastikeainekset. Tarkista maku ja sakeus.
  2. Huomioitavaa

    • Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
    • Lisämausteina voi käyttää myös paprika- ja valkosipulijauhetta. Karkean, sosemaisen kastiketta voi lisämaustaa erilaisilla yrteillä.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    937 kJ
  • Energia (kcal)
    224 kcal
  • Hiilihydraatit
    10 g
  • Proteiini
    14 g
  • Rasva
    14 g
  • josta
    7 g
Ravintoarvot

Energiaravintoaineet