Bolognese-kastike
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi200 g
- Ruokakerma 15 %200 g
- Sulatejuusto, muru 23 %200 g
- Tomaattipyree110 g
- Lihaliemijauhe, vähäsuolainen20 g
- Maissitärkkelys15 g
- Sipulijauhe15 g
- Mustapippuri, jauhettu2 g
- Valkopippuri, jauhettu1 g
- Suola
Työvaiheet
- Kiehauta kastikeainekset. Tarkista maku ja sakeus.
Huomioitavaa
- Liemijauhe-, mauste- ja saostemäärät ovat aina ohjeellisia. Juusto-/kermatuotteen laatua ja määrää voit säädellä halutun proteiini-/energiatason mukaan.
- Lisämausteina voi käyttää myös paprika- ja valkosipulijauhetta. Karkean, sosemaisen kastiketta voi lisämaustaa erilaisilla yrteillä.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)937 kJ
- Energia (kcal)224 kcal
- Hiilihydraatit10 g
- Proteiini14 g
- Rasva14 g
- josta7 g