Broilerikuutiot Itämaisessa kastikkeessa
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi200 g
- Ruokakerma 15 %200 g
- Sulatejuusto, muru 23%400 g
- Hunaja, juokseva20 g
- Suola
- Maissitärkkelys15 g
- Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen15 g
- Mausteseos, Garam masala4 g
- Mustapippuri1 g
Työvaiheet
1. Kaada jäiset timbaalikuutiot voideltuun GN-vuokaan.
2. Kiehauta kastikeainekset ja tarkista maku. Kaada kastike timbaalien päälle. Peitä tiiviillä kannella.
3. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.Kiehauta ja tarkista maku.
4. Lisää tarvittaessa suolaa.
5. Huomioitavaa! Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1199 kJ
- Energia (kcal)286 kcal
- Hiilihydraatit13 g
- Proteiini15 g
- Rasva19 g
- Tyydyttynyt rasva6,50 g