Jouluinen lohipatee
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Kananmuna500 g
- Maito400 g
- Sokeri50 g
- Maissitärkkelys5 g
- Kalaliemijauhe
- Tilli, hienonnettu (karkea sosemainen)
- Suola
Työvaiheet
1. Sulata pyree.
2. Vatkaa kananmunien raaka-aine ja sekoita muut ainekset joukkoon.
3. Tarkista maku.
4. Kaada massa voideltuun vuokaan ja peitä tiiviillä kannella/foliolla.
5. Kypsennä yhdistelmäuunissa, höyrykeitto-ohjelmalla n. 30-40 min.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)120 kcal
- Energia (kJ)503 kJ
- Hiilihydraatit7,50 g
- Proteiini10,40 g
- Rasva5,40 g
- Tyydyttynyt rasva0,60 g