Lohta ja kasviksia
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Vesi
- Rypsiöljy100 g
- Sitruunamehu50 g
- Suola
- Mustapippuri jauhettu
Työvaiheet
1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan. Lisää vuokaan vesi (1,5 dl) ja voitele/suihkuta timbaalien pinta ruokaöljyllä. Peitä vuoka tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa, höyrykeitto-ohjelmalla noin 10-15 min. Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.
- 2. Siirrä lämmitetyt timbaalit tarjoiluastiaan. Valmista vinegretti ja pyöräytä timbaalit vinegretissä.
- 3. Tarjoa timbaalit peruna-kukkakaalisoseen kanssa
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)311
- Energia (kJ)1301
- Hiilihydraatit7,10 g
- Proteiini13,70 g
- Rasva25,40 g
- Tyydyttynyt rasva2,80 g