Lohta ja kasviksia

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Lado jäiset timbaalit voideltuun GN-vuokaan. Lisää vuokaan vesi (1,5 dl) ja voitele/suihkuta timbaalien pinta ruokaöljyllä. Peitä vuoka tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa, höyrykeitto-ohjelmalla noin 10-15 min. Kannen tulee olla todella tiivis. Kuumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.

  2. 2. Siirrä lämmitetyt timbaalit tarjoiluastiaan. Valmista vinegretti ja pyöräytä timbaalit vinegretissä.
  3. 3. Tarjoa timbaalit peruna-kukkakaalisoseen kanssa 

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kcal)
    311 
  • Energia (kJ)
    1301 
  • Hiilihydraatit
    7,10 g
  • Proteiini
    13,70 g
  • Rasva
    25,40 g
  • Tyydyttynyt rasva
    2,80 g
Ravintoarvot