Mustikkapiiras
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Kananmuna240 g
- Vispikerma300 g
- Maito200 g
- Sokeri50 g
- Suola5 g
- Täyte
- Kananmuna200 g
- Vaniljasokeri10 g
- Sokeri40 g
- Creme fraiche250 g
- Maissitärkkelys15 g
Työvaiheet
Pohja
1. Sekoita pohjan ainekset ja kaada vuokaan.
2. Peitä tiiviillä kannella tai kelmulla.
3. Kypsennä höyrykeitto-ohjelmalla noin 20 min tai kunnes pohja on hyytynyt.
Täyte
1. Sekoita täytteen ainesosat.
2. Lisää täyte pohjan päälle ja peitä tiiviillä kannella tai kelmulla.
3. Jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia.
4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)290 kcal
- Energia (kJ)1215 kJ
- Hiilihydraatit15,70 g
- Proteiini6,40 g
- Rasva22 g
- Tyydyttynyt rasva13,90 g