Mustikkariisiherkku rahkavaahdolla
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Maito0,3 kg
- Puuroriisi0,05 kg
- Sokeri0,02 kg
- Kuohukerma0,15 kg
- Maitorahka0,15 kg
- Vaniljasokeri
Työvaiheet
1. Sulata mustikkapyree.
2. Puuro: Puuro: Keitä riisit maidossa valmistusohjeen mukaisesti ja sekoita mustikkapyree sekä sokeri joukkoon. Jäähdytä. Voit halutessasi käyttää myös valmista riisipuuroa.
3. Rahkavaahto: Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri.
4. Annostele mustikkariisi sekä rahkavaahto kauniiseen lasiin kerroksittain. Voit koristella annoksen halutessasi marjoilla.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)382 kJ
- Energia (kcal)91 kcal
- Hiilihydraatit7,80 g
- Proteiini2,30 g
- Rasva5,40 g
- Tyydyttynyt rasva3,20 g