Mustikkariisiherkku rahkavaahdolla

Mustikkariisiherkku rahkavaahdolla

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. 1. Sulata mustikkapyree.

  2. 2. Puuro: Puuro: Keitä riisit maidossa valmistusohjeen mukaisesti ja sekoita mustikkapyree sekä sokeri joukkoon. Jäähdytä. Voit halutessasi käyttää myös valmista riisipuuroa.

  3. 3. Rahkavaahto: Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele rahka joukkoon. Lisää vaniljasokeri.

  4. 4. Annostele mustikkariisi sekä rahkavaahto kauniiseen lasiin kerroksittain. Voit koristella annoksen halutessasi marjoilla.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kJ)
    382 kJ
  • Energia (kcal)
    91 kcal
  • Hiilihydraatit
    7,80 g
  • Proteiini
    2,30 g
  • Rasva
    5,40 g
  • Tyydyttynyt rasva
    3,20 g
Ravintoarvot