Sinappisilli timbaalista
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Silliliemi300 g
- Sinappi100 g
- Sokeri40 g
- Valkoviinietikka30 g
- Rypsiöljy90 g
- Suola
- Tilli
Työvaiheet
1. Mitta vatkauskulhoon sinappi, sokeri, valkoviinietikka.
2. Vatkaa joukkoon rypsiöljy ja silliliemi ohuena nauhana.
3. Tarkista maku.
4. Paloittele kohmeiset turskatimbaalit pienemmiksi suupaloiksi.
5. Anna timbaalien tekeytyä sinappikastikkeessa noin tunti ennen tarjoilua.
6. Sakeuta liemi tarvittaessa.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kcal)221 kcal
- Energia (kJ)923 kJ
- Hiilihydraatit11,80 g
- Proteiini6,40 g
- Rasva16,50 g
- Tyydyttynyt rasva1,80 g