Tomaattinen uunimakkara

Tomaattinen uunimakkara

Raaka-aineet

Lisää määrää

Työvaiheet

  1. Tarkista maku. Peitä tiiviillä kannella.

  2. 1. Lado jäiset timbaalit voideltuun vuokaan.

  3. 2. Sekoita kastikeainekset Tarkista maku. Kaada kastike timbaalien päälle. Peitä tiiviillä kannella. Kuumenna yhdistelmäuunissa höyrykeitto-ohjelmalla n. 10 min.

  4. 3. Huomioiyavaa! Kannen tulee olla todella tiivis. Huumennuksen aikana vuokaan ei saa päästä vettä/kuumaa ilmaa.

Ravintosisältö Per annos

  • Energia (kcal)
    291 
  • Energia (kJ)
    1219 
  • Hiilihydraatit
    13,90 
  • Proteiini
    17,80 
  • Rasva
    18 
  • Tyydyttynyt rasva
    4,80 
Ravintoarvot

Reseptiin liittyvät tuotteet